Foto: zuzu1986
Ako som už povedala, cestoviny ja môžem, a lasagne nie sú žiadnou výnimkou, či už klasika s mäskom, alebo rôzne zeleninové varianty. Tu je Zobraziť celý popisAko som už povedala, cestoviny ja môžem, a lasagne nie sú žiadnou výnimkou, či už klasika s mäskom, alebo rôzne zeleninové varianty. Tu je jedna z mojich...
porcií
príprava
na 250 °C
Postup
-
1
Domáce cestoviny si robím z jedného vajíčka, múky, vody a štipky soli. Cibuľku nakrájame na rezance, opražíme na oleji, poprášime provensálskym a čiernym korením a ešte chvíľu pražíme. Pridáme nastrúhanú (na väčšie kusy) mrkvu a dusíme do mäkka. Pridáme špenát, vegetu, chilli a ešte spolu popražíme.
- 2
Urobíme si bešamel, múka-olej-mlieko. Zapekaciu misu vymastíme maslom a postupne vrstvíme. Cestoviny, špenát-mrkva, omáčka. Na vrchu ostanú cestoviny. Dáme zapiecť na cca 20-25 min.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu